سیستم وی آر اف هزینه های اولیه بالاتری نسبت به چیلرهای تراکمی دارد. چنانچه اگر قرار باشد از لحاظ گرمایشی یک دستگاه VRF را با موتورخانه مقایسه کنید، باز هم باید گفت که راه اندازی یک موتورخانه به صرفه تر است. همچنین در گرمایش محیط، بایستی اشاره کرد که یک دستگاه وی آر اف در محیط های خیلی سرد به تنهایی قادر به تامین گرمای مورد نیاز محیط نیست و به هرحال نیاز به یک موتورخانه نیز خواهد بود. به خاطر هزینه های اولیۀ دستگاه های VRF، انتخاب و نصب آن ها باید با نظر یک کارشناس خبره صورت بگیرد. به طوری که با توجه به متراژ ساختمان و نیاز خریدار، دستگاه مورد نظر را به او معرفی کند.
برچسب:
سیستم VRF، سیستم وی آر اف،چیلر، چیلر تراکمی،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت:
۰۱:۳۷:۱۲ توسط:avetco موضوع:
نظرات (0)
مصرف برق در مینی چیلرها، نسبت به چیلر های مرکزی و سیستم VRF بمراتب بالاتراست. از این رو هزینۀ قابل توجهی را برای هر واحد از ساختمان ایجاد می کند. در حالی که VRF در مقایسه با مجموعۀ چیلر مرکزی و فن کوئل ها، نزدیک به 30% مصرف برق کمتری دارد.ولی لازم است به این نکتۀ مهم توجه داشت که معمولاً در بکارگیریِ سیستم VRF به دلایلی از جمله: مسائل کنترلی، پیچیدگی های لوله کشی و نیز کاهش راندمانِ یونیت های داخلیِ دور از یونیت خارجی، ترجیح بر این است که برای هر واحد، یک یونیت خارجی جداگانه در نظر گرفته شود. بنابراین، در چنین شرایطی هزینۀ مصرف برقِ VRF برای هر واحد در مقایسه با چیلر مرکزی و فن کویل نه تنها کمتر نبوده بلکه بین 20 تا 30 درصد بیشتر نیز خواهد بود. چراکه چیلر هرگز در تمامِ این 14 ساعت، تمام بار (Full load) کار نکرده و بعلاوه تنها ظرفیتی معادل 50 تا 70 درصد مجموع ظرفیت فن کویل ها دارد. درحالی که برای انتخاب VRF تقریباً ظرفیتی معادل تمام ظرفیت یونیت های داخلی، لحاظ می گردد. از این جهت، متغیر بودن جریان مبرد در این سیستم ها، تنها تا حدودی باعث کاهش مصرف برق در مقایسه با چیلر و فن کویل خواهد شد.
برچسب:
سیستم VRF، سیستم وی آر اف،چیلر، چیلر تراکمی،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت:
۰۱:۰۴:۲۷ توسط:avetco موضوع:
نظرات (0)
سیستم VRF از چند یونیت داخلی که به وسیله لوله های مسی حاوی گاز مبرد به یک یونیت خارجی متصل می شوند ساخته شده است.از این رو به نام کولر گازی مرکزی یا اسپلیت مرکزی نیز شناخته می شود. یونیت خارجی در یک محیط باز مانند پشت بام یا حیاط نصب می شود. و نکته مهم در هنگام نسبت یونیت خارجی این می باشد که لازم است حتما محل نصب یونیت خارجی را به گونه ای انتخاب نمود که لوله کشی راحت تر برای یونیت های داخلی امکان پذیر باشد و در صورت خرابی امکان دسترسی، تعمیر و نگهداری وجود داشته باشد.
در ساختار یونیت خارجی این سیستم اجزایی چون کمپرسور، موتور الکتریکی، کندانسور، فن، شیر انبساط الکترونیکی، شیر Hat Gas by Pas، جدا کننده روغن (Oil Separator)، آکومولاتور، بدنه و شاسی دستگاه بیرونی وجود داشته که همانطور که پیشتر نیز گفته شد در فضای آزاد مانند پشت بام و یا حیاط نصب می گردد.
همچنین یونیت داخلی این سیستم دارای اجزایی چون اواپراتور کویل با لوله های مسی و فین آلومینیومی، الکتروموتور، ترموستات، سینی درین، فن و بدنه می باشد که پنل های داخلی بسته به نوع کاربری و بدلخواه می توان به دیواری، سقفی یا کاستی انتخاب نمود .
برچسب:
سیستم VRF، سیستم وی آر اف،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت:
۱۲:۱۶:۳۰ توسط:avetco موضوع:
نظرات (0)